Power Platform consultant worden?

Ben jij de nieuwe Rebel die wij zoeken? Ons team is op zoek naar technische helden die vol energie aan de slag willen gaan met het ..

Ons team is op zoek naar technische helden die vol energie aan de slag willen gaan met het Microsoft Power Platform.

Uitdaging

Eerste project

Technology

No items found.

Functie

Als Power Platform Consultant bij IT RBLS bevind jij jezelf in een dynamisch speelveld waarin de klant centraal staat. Je sluit aan bij een ervaren team waar kennisdeling, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Ervaring met het Power Platform is een pré, maar geen vereiste.

In teamverband ontwikkel je oplossingen samen met de klant. Als Power PlatformConsultant beschik je over het vermogen om business processen van onze klanten te analyseren en uitdagingen te vertalen naar op maat toepasbare oplossingen. Je helpt klanten met het denkproces en zorgt voor het opbouwen van een oplossing met behulp van RPA en low code/no code. Dit alles vanuit het Power Platform van Microsoft bestaande uit: Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. Zo maken wij ons samen hard om onze missie waar te maken:

‘Unbore your business’

Wie ben jij?

Jij bent een doorzetter met een passie voor proces en techniek. Uitdagingen ga jij niet uit de weg. Zelfstandigheid en openheid zijn voor jou geen vreemde termen. Je weet complexiteit van processen te vertalen naar behapbare materie. Daarnaast krijg jij enorm veel energie om samen met onze klanten nieuwe oplossingen te realiseren. Je beschikt daarnaast over:

- Humor en creativiteit

Wie zijn wij?

IT RBLS is een start-up waarin alle Rebellen en hun creativiteit centraal staan. De gezonde mix van diversiteit in persoonlijkheden en expertises binnen IT RBLS zorgt voor een prettige en open werksfeer. Het leveren van kwaliteit en het bieden van de beste ervaring aan onze klanten is de standaard. Wij mogen samen met inspirerende klanten werken, uiteenlopend van Rijkswaterstaat, ASML, COVID-19 teststraten tot aanMKB-bedrijven. IT RBLS is onderdeel van de 90NORTH Group, samen met vijf andere IT-organisaties met ieder zijn eigen specialisme.

Wat bieden wij?

- Prettige werksfeer (kan omslaan tijdens de tafeltennis toernooien)

- Marktconform salaris (huis kopen blijft echter lastig)
- Je eigen leaseauto (tip: flitsmeister aan)
- Flexibele kantooruren (vrijheid en inspraak)

- Modern kantoor (lift die het doet en veel planten)
- Lunch op kantoor (geen broodtrommel of zakgeld benodigd)
- Unieke bedrijfsuitjes (van ADE tot aan wintersport)
- Ruimte en vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling (opleidingsbudget en leerplan)

Next steps

́Be the master of your own destiny ́ en neem vandaag nog contact op met Arthur via a.beverloo@itrbls.com of 06-37557482.

Wij kijken er naar uit om samen een kop koffie met je te drinken!

www.itrbls.com
Van Deventerlaan 30-40, Utrecht

pdf