01
Bedenken
01
Bedenken
02
Bouwen
02
Bouwen
03
Beheren
03
Beheren

Unblock your mind

Unbore your business

Unbother your IT

Echt goede ideeën ontstaan pas als je verder kijkt dan je eigen brein. We inspireren je graag uit je comfortzone met bijzondere voorbeelden en frisse gedachten. Samen ontdekken we wat er echt werkt voor jou op het Power Platform.

0
1
Inspiratiesessie

Onze inspiratiesessies zijn bedoeld om je horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Door interactieve gesprekken en creatieve workshops duiken we samen in de wereld van het Microsoft Power Platform. We gebruiken voorbeelden die aanspreken en uitdagen, zodat jij met een frisse blik naar je projecten kunt kijken. Stap in een sessie vol energie en inspiratie, waar jouw ideeën de hoofdrol spelen.

Tsavo

Een Power Platform-training voor Tsavo biedt essentiële kennis en vaardigheden om krachtige applicaties te bouwen en gegevens te analyseren en visualiseren.

Lees meer
itrbls-arrowitrbls-arrow
0
2
Proof of Concept

Met een Proof of Concept tonen we aan dat jouw idee niet alleen op papier werkt, maar ook in de praktijk. Dit is jouw kans om te experimenteren en te testen voordat je volledig commit. We bouwen een werkend model dat de potentie van je ideeën bewijst en eventuele twijfels wegneemt. Een Proof of Concept geeft je het vertrouwen dat nodig is om besluitvorming te stroomlijnen en jouw project naar het volgende niveau tilt

KPN

Een krachtige en geïntegreerde centrale Power App, op maat gemaakt voor de KPN customer service. Vereenvoudigt processen, stroomlijnt communicatie en verhoogt indirect de klanttevredenheid.

Lees meer
itrbls-arrowitrbls-arrow

Unblock your mind

Zo doen we dat

Juiste mensen

Inspiratiedag of een proof of concept project?

Samen zoeken we naar de juiste samenstelling van onze inspiratiedag of een proof of concept project. Heb je al een idee welke collega’s je wilt aanhaken? Dat is mooi! Zo niet, dan helpen we je daar graag bij.

Voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk! Klinkt een beetje afgezaagd, maar ...

... toch is het waar! Samen bespreken we welke specifieke Power Platform-oplossing we gaan laten zien, zodat deze aanspreekt bij jou en je collega’s. Gaan we aan de slag met een Proof of Concept, dan regelen we alle randzaken zoals accounts, licenties en rechten!

Inspireren

Aan de hand van voorbeelden nemen we je mee!

Yes, alles staat klaar, we gaan inspireren! We trappen de dag af met een korte introductie van het Power Platform, daarna delen we de groep snel op in kleine groepen. Iedere groep krijgt per onderdeel meer context en voorbeelden van de onderdelen uit het Power Platform. Jij en je collega’s zien dus echte Power BI-voorbeelden van andere IT RBLS klanten!

Aan de slag

We laten je de kracht van het Power Platform zien!

Zien is leuk, maar doen is geloven! In het tweede deel gaan jij en je collega’s onder begeleiding van IT RBLS collega’s zelf aan de slag met een Power Platform oplossing. Bouw de eerste workflows in Power Automate en de basis schermen in je eigen Power App! Voor de proof of concept trekken we deze lijn nog even door van een ochtendje naar een hele week! Aan het einde van de week ben je overtuigd van het Power Platform (of niet…)

Unbore your mind

Zo doen we dat

Analyse & Design

Met slimme tools zoomen we in op jouw situatie. We duiken in de wensen van de eindgebruikers en analyseren je processen. Op basis daarvan ontwerpen we een procestekening, datamodel en een architectuurtekening.

Prototype

Onze collega’s maken met het Microsoft Power Platform een versie van jouw oplossing. Gebruikers en andere stakeholders vullen het prototype aan met extra wensen en eisen. In Utrecht staan onze collega’s al klaar om het prototype direct aan te passen en nemen we alle wensen mee in een volgende versie.

Implement

Maandelijks drinken we een bakkie koffie, onze service delivery manager bespreekt de SLR-rapportage met je door en we verfijnen onze samenwerking.

Manage

De slimste oplossing is een altijd optimaal functionerende oplossing. We houden 24/7 in de gaten hoe alles loopt en verhelpen storingen. Vier maal per jaar verfijnen we de oplossing verder en in het ritme van Microsoft updates houden we de oplossing up to date.

Unbother your mind

Zo doen we dat

24/7 Monitoring

Met onze proactieve monitoring houden wij 24 uur per dag jouw Power Platform oplossingen en platform in de gaten.

Handen aan de knoppen

Signaleren wij een storing of is er een nieuwe wens? Wij fixen dit voor je conform het afgesproken SLA (Service Level Agreement), daarmee ben jij helemaal ontzorgd.

Maandelijks overleg

Maandelijks drinken we een bakkie koffie, onze service delivery manager bespreekt de SLR-rapportage met je door en we verfijnen onze samenwerking.

Kleine updates

Nieuwe wensen of ideetjes? Deze nemen we graag voor je mee, ook in de beheerfase. Alles om de oplossing en het platform aan te laten sluiten bij de wensen van de business.

Unbored businesses